Rólam

Szabó Gábor vagyok, ez pedig a reklám helye.

Népszerűbbé akarod tenni a terméked?

Még több vásárlóhoz akarsz eljutni?

Szeretnéd, hogy többen megismerjék a neved?

És, hogy azok se felejtsék el, akik már találkoztak veled?

Pontosabb képet akarsz kapni kampányaid erősségeiről és gyengeségeiről?

A korábbiaknál is sikeresebb hirdetési eredményekre vágysz?

Jó terv(ek). Engedd meg, hogy segítsek őket valóra váltani.

Az ügynökségeknél eltöltött éveimnek köszönhetően rengeteg iparágba beleláttam – mind B2C, mind B2B oldalon. Így megtanultam ösztönösen felismerni olyan szektor-specifikus veszélyforrásokat vagy épp nagy potenciált rejtő lehetőségeket, amihez másnak nincs affinitása. Épp ezért, teljes felkészültséggel és bizonyossággal tájékozódom az online hirdetési kampányok állandóan változó terepén, mindig megtalálva a számodra, vagyis a márkád számára legoptimálisabb, legnagyobb értéket realizáló kampányeszközöket.

Nem én beszélek. Beszélgetünk. Lehet, hogy néha soknak fog tűnni, hogy minden apró részletet tudni szeretnék a márkádról, a víziódról, a céljaidról, de csak ez a fajta dedikált, osztatlan és hosszú távú figyelem hozhatja el azt a volumenű, kézzel fogható sikert és eredményt, amely mindkettőnk közös célja.

Folyamatosan képzem magam, és itt nem csak a szakmai ismeretekre gondolok. Nagy energiát és pénzt fordítok online tréningek és kurzusok elvégzésére, hogy képes legyek befogadni és értelmezni korunk paradigmaváltó ideáit, elsajátítani új és ismeretlen nézőpontokat, több oldalról megvizsgálni egy adott kérdést vagy problémát, és felismerni a legfrissebb, még csak alakulóban lévő trendeket. A holisztikus, „integrált szemléletmód’ a hivatásomban is jelen van: csak akkor tudom ugyanis jó helyre, jó időben és jó üzenettel elhelyezni a hirdetésed és az üzeneted, ha közben látom a „Big Picture-t”, és így az egészbe tökéletesen illeszkedő részletként tudom hozzá tenni a saját részem.

Személyes konzultáció

Foglalj időpontot hozzám és derítsük ki együtt, hogyan tudnál még nagyobb bevételt termelni a cégedben. A konzultáció során fényt derítünk arra hol buknak el a hirdetéseid, hol kellene javítanod és segítek megtalálni a számodra működő stratégiákat.

contact-form

Add meg az adataidat az alábbi űrlapon

checklist

Töltsd ki az utána következő kérdőívet

phone-call

Telefonon átbeszéljük a további részleteket