Google Ads hirdetéskezelés

Ahol a kereslet a kínálattal találkozik. Csak nem mindegy, hogy kiével…
Erre is igaz: ha egyszer csinálod, akkor csináld jól. De hogyan?

Google ads kampánykezelés

bank-account

Fiókok felépítése és kezelése

users

Folyamatos egyeztetés

assistant

Tanácsadás

A Google Ads - jó kezekben - zseniális eszköz, hogy azokat és csak azokat az embereket érd el, akik

– konkrét, a tiédhez hasonló szolgáltatást és terméket keresnek
– vagy olyan megoldást, amit a te terméked/szolgáltatásod is kielégít

A hajszálpontos célzásnak köszönhetően tehát pontosan azokat találhatod meg, akik a legnagyobb valószínűséggel vásárolnának is tőled: hiszen már egy amúgy is egy létező igényükre kínálsz megoldást.
Egy jól beállított fiók ugyanakkor „csak” az alap. A 100%-os sikerhez folyamatos tesztelésekre és apró, de gyakori változtatásokra/fejlesztésekre van szükség, hogy a hirdetések minden apró részlete tökéletesen rezonálhasson a kereslettel.


Épp ezért, minél mélyrehatóbban ismerem a termékedet és a piacodat, annál nagyobb hatékonysággal tudom majd kihasználni a Google Ads nyújtotta lehetőségeket – pont úgy és ott, ahogy és ahol neked a legjobb (keresési hálózati hirdetések, Display, YouTube, Shopping hirdetések stb.)

Első lépések

Együttműködésünk felütéseként személyesen találkozunk: egyrészt átbeszéljük a céljaidat, másrészt megoszthatod velem eddigi tapasztalataidat (például, ha már hirdettél korábban).

A találkozón átnézzük a weboldaladat is: hiszen nem mindegy, hova tereled a fizetett hirdetéseidből érkező vásárlókat.

A Google Ads kampányok esetében - is - a te céljaid határozzák meg, hogy milyen hirdetéstípusokkal és mekkora büdzsével érdemes indulnunk. Ezeket a kérdéseket szintúgy megválaszoljuk a személyes találkozás során.

A kampányelemzéséhez szükséges mérési eszközöket is beállítom neked, így innentől kezdve könnyedén nyomon követheted hirdetéseid sikerét és teljesítményét. Természetesen én is ezt fogom tenni – és ha kell, tovább optimalizálom, tovább finomítom a beállításokat.

Számomra is érték, ha a hirdetéseidre fordított összeg a lehető legjobb arányban térül meg. Hiszen ez a hosszú távú és gyümölcsöző üzleti kapcsolat záloga.

Épp ezért nemcsak havonta, a státuszriport prezentálásának alkalmával számíthatsz rám, hanem folyamatosan.

Személyes konzultáció

Foglalj időpontot hozzám és derítsük ki együtt, hogyan tudnál még nagyobb bevételt termelni a cégedben. A konzultáció során fényt derítünk arra hol buknak el a hirdetéseid, hol kellene javítanod és segítek megtalálni a számodra működő stratégiákat.

contact-form

Add meg az adataidat az alábbi űrlapon

checklist

Töltsd ki az utána következő kérdőívet

phone-call

Telefonon átbeszéljük a további részleteket