FACEBOOK + INSTAGRAM + TikTok KAMPÁNYOK

Brutális erő, baráti áron – és mégis, oly sok az elherdált lehetőség… Hát még a büdzsé! Szívesen segítek optimalizálni a folyamatokat. Hogyan?

Facebook, Instagram és TikTok kampánykezelés

bank-account

Fiókok felépítése és kezelése

users

Folyamatos egyeztetés

assistant

Tanácsadás

Ragadd magadhoz - és tartsd meg - a figyelmet!
Csábíts el új arcokat, elevenítsd fel a kapcsolatot korábbi vásárlóiddal vagy üzenj meglévő követőidnek – mert nagyon is fontos, hogy érezzék a törődést.

Kiemelt bejegyzések? Ugyan kérlek, ez csupán a jéghegy csúcsa. Ráadásul annyian toporognak rajta, hogy ki se látszanál a tömegből.

 

 

Ha igazán szaftos izgalmakra és eredményekre vágysz, engedd, hogy elkalauzoljalak a Facebook és Instagram hirdetési és kampánylehetőségeinek legmélyebb és legegzotikusabb bugyraiba, a lead-gyűjtés, a konverziónövelés és a márkaépítés édenkertjébe

Első lépések

Együttműködésünk felütéseként személyesen találkozunk: egyrészt átbeszéljük a céljaidat, másrészt megoszthatod velem eddigi tapasztalataidat (például, ha már hirdettél korábban).

A találkozón átnézzük a weboldaladat is: hiszen nem mindegy, hova tereled a fizetett hirdetéseidből érkező vásárlókat.

A Facebook, Instagram és TikTok kampányok esetében - is - a te céljaid határozzák meg, hogy milyen hirdetéstípusokkal és mekkora büdzsével érdemes indulnunk. Ezeket a kérdéseket szintúgy megválaszoljuk a személyes találkozás során.

A kampányelemzéséhez szükséges mérési eszközöket is beállítom neked, így innentől kezdve könnyedén nyomon követheted hirdetéseid sikerét és teljesítményét. Természetesen én is ezt fogom tenni – és ha kell, tovább optimalizálom, tovább finomítom a beállításokat.

Számomra is érték, ha a hirdetéseidre fordított összeg a lehető legjobb arányban térül meg. Hiszen ez a hosszú távú és gyümölcsöző üzleti kapcsolat záloga.

Épp ezért nemcsak havonta, a státuszriport prezentálásának alkalmával számíthatsz rám, hanem folyamatosan.

Személyes konzultáció

Foglalj időpontot hozzám és derítsük ki együtt, hogyan tudnál még nagyobb bevételt termelni a cégedben. A konzultáció során fényt derítünk arra hol buknak el a hirdetéseid, hol kellene javítanod és segítek megtalálni a számodra működő stratégiákat.

contact-form

Add meg az adataidat az alábbi űrlapon

checklist

Töltsd ki az utána következő kérdőívet

phone-call

Telefonon átbeszéljük a további részleteket